x


x

Votează creația favorită și poți câștiga!


Completează datele tale

Creație votată

Categoria Ilustratie

Ilustratie

Dezvoltă o ilustrație plecând de la schița alăturată cu elemente care îți sporesc productivitatea și cu un laptop ASUS din categoria Vivobook Pro X care să exprime conceptele tale creative! Arată-ne cum îți găsești inspirația lucrând și cum poți explora dincolo de limite!
Ilustrația trebuie să conțină un laptop din seria ASUS Vivobook Pro X.

Condiții

  • Dimensiune: maxim 10MB

  • Format: JPEG, JPG sau PNG

  • Culori: Fară limitări de culoare ( pot fi alb-negru sau color)

  • Format: 1:1

Înscrierile pot fi atât sub forma unor ilustrații digitale, cât și fotografii ale ilustrațiilor realizate pe suporturi reale. În cazul fotografiilor, acestea trebuie să fie cât mai clare și să reflecte cât mai real desenul original.

Categoria Animatie

Animatie

Dezvoltă o animație plecând de la schița alăturată: fii tu însuți și arată-ne care este scenariul de lucru perfect pentru tine folosind un laptop ASUS din categoria Vivobook Pro X, un design distinctiv care îți sporește creativitatea de fiecare dată când lucrezi și folosind culorile îți reprezintă personalitatea, atitudinea și stilul de viață.
Animația trebuie să conțină un laptop din seria ASUS Vivobook Pro X.

Conditii

  • Dimensiune: maxim 60 secunde

  • Format: 16:9

Animație 2D (desenată manual/flash), Animație 3D, Stop Motion, Grafică în mișcare, Acțiune live cu personaje animate, orice alte tipuri de animație care sunt generate digital.
Trebuie să fie trimis cu un link care poate fi vizualizat public, fără parolă, către un videoclip YouTube; videoclipurile pot fi în orice format. Dacă sunt necesare subtitrări, acestea trebuie să fie încorporate în videoclip.

Sustine-ti preferatul si voteaza acum!