x


x

Votează creația favorită și poți câștiga!


Completează datele tale

Creație votată

Asus Creator Festival

Juriu

Faceți cunoștință cu juriul ASUS Creator Festival!
Creațiile voastre vor fi evaluate și jurizate de către doi artiști din domeniul creativ:
Nicu Mihai & Jimmy Hex!

NICU MIHAI - Ilustratie
NICU MIHAI
Ilustrație

"Sunt Nicu și desenez. Nu sunt cel mai bun, dar când o fac, îmi iese bine. Când nu îmi iese bine, măcar mă prefac că îmi iese bine.

Desenez de când eram mic, iar de vreo 7 ani am prilejul să arăt munca mea unei frumoase comunități online de aproape 300.000 de amatori de artă. Canalul meu de YouTube e, probabil, cel mai mare canal de artă din România.

Promit că nu o să mă opresc aici. Când nu fac planuri de cucerire a internetului, îmi place să cânt la chitară, să scriu muzică sau să gătesc."

JIMMY HEX - Animatie
JIMMY HEX
Animație

"Salut, sunt Jimmy sau cum mă mai alintă uneori prietenii pe internet – un fel de Creangă mort de beat. Aș putea spune că-s pasionat de desen, dar adevărul e că desenez la fel de bine cu mâna dreaptă cum o fac cu mâna stângă, adică rău, dar tot mă mint de câțiva ani încoace că într-o zi o să învăț să desenez.

La ce mă pricep însă, este să spun povești. Sau mai bine zis să povestesc întâmplările – bune, rele, fericite sau mai puțin fericite – prin care am trecut. Întâmplări pe care le prezint pe canalul meu de YouTube într-un format semi-animat... sau deloc animat – în funcție de persoană pe care-o întrebi. În cei 4 ani de când îmi povestesc întâmplările pe Internet, am strâns in jurul meu o frumoasă comunitate de peste 1.400.000 de persoane, număr care încă mă sperie, dar pentru care sunt extrem de recunoscător.

Când nu mă ocup de YouTube, îmi place să citesc, să scriu, să alerg (deși nu se vede) sau să gătesc – cartofi prăjiți, că altceva nu știu să fac, dar e un alt lucru pe care zic că o să-l învăț de câțiva ani încoace."

Sustine-ti preferatul si voteaza acum!